Καινοτομίες

ΜΑΤΙC LT

 
O στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα υγρό για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, το οποίο θα καλύπτει τα περισσότερα από τα Ευρωπαϊκά, Αμερικάνικα και Ασιατικά μοντέλα. Το MATIC LT καλύπτει τις απαιτήσεις τόσο των προηγμένων τεχνολογικά όσο και των παλαιοτέρων μοντέλων.

Το MATIC LT έχει εξαιρετική απόδοση καθώς προσφέρει:

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής, χάρης στο αντιοξειδωτικό που περιέχει το οποίο μειώνει το κόστος συντήρησης και συνάμα τα περιβαλλοντικά απόβλυτα.
  • Μεγάλο φάσμα εφαρμογής ….
  • Σταθερότητα σε σημεία τριβής προσφέροντας πιο αναπαυτική οδηγική εμπειρία
  • Άριστη θερμική σταθερότητα και συνεπώς λιγότερες επικαθήσεις στα μέταλλα
  • Εξαιρετική ρευστότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες που διευκολύνει την εκκίνηση

Το ΜΑΤΙC LT μπορεί να αντικαταστήσει μέχρι και 30 διαφορετικά προϊόντα που πωλούνται σήμερα για διάφορες κατασκευαστές αυτοκινήτων. Πραγματική επανάσταση στα υγρά για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων..

 

OPALJET COMPETITION 10W60: Το πρώτο λιπαντικό μηχανής στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια

 
nano-particlesΟpaljet competition 10W60 είναι ένα λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις των μηχανών αυτοκινήτων ταχύτητας. Εγγυάται άψογη προστασία σε όλα τα σημεία κατά την λίπανση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χάρη στα νανοσωματίδια που περιέχει. Αυτά τα μικροσκοπικά σωματίδια μειώνουν με εξαιρετικό τρόπο την φθορά λόγω της  τριβής των μεταλλικών επιφανειών, καθώς εισχωρούν στους πόρους τις επιφάνειας, εμποδίζοντας την δημιουργία μικρορωγμών και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ολίσθηση.
 

Αirbus

 
AirbusΗ Unil Opal είναι συνεργάτης στη κατασκευή του νέου Ευρωπαϊκού γίγαντα των αιθέρων AIRBUS A 380. Aπό το 2003, συμμετέχει σε πρόγραμμα εξεύρεσης νέας  φόρμουλας λιπαντικού κατεργασίας των μετάλλων νέας τεχνολογίας σε υψηλές ταχύτητες με τα οποία κατασκευάζεται το AIRBUS A 380. H Unil Opal έτσι δημιουργεί τις δικές της εμπειρίες & τεχνογνωσία εδραιώνοντας παράλληλα και την εμπιστοσύνη των κατασκευαστών στον χώρο των λιπαντικών διεθνώς.

 

Τριπλή Πιστοποίηση

 
AFAQΌλες οι εγκαταστάσεις της Unil Opal φέρουν την τριπλή πιστοποίηση των:

  • ISO 9001 Quality – version 2000
  • ISO 14001 Environment – version 2004
  • OHSAS 18001 Safety – version 1998

Η Unil Opal είναι από της πρώτες μάρκες λιπαντικών στην Γαλλία η οποία έχει λάβει αυτή την τριπλή πιστοποίηση για όλες τις εγκαταστάσεις της και δεσμεύεται στην συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών και των προϊόντων τις, για να ικανοποιεί πάντα τις ανάγκες των πελατών της.